Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 322 453 82 36
WEB https://iikml.meb.k12.tr
Adres : Reşatbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Seyhan/ADANA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; gelecekteki Türkiye´mizi yönetecek bilim, kültür, sanat, spor alanında bilgi ve beceri birikimleriyle, çağdaş teknolojiyi yaşama geçiren, üreten, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, seçkin bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, öğrencileri iş ve hizmet sektörünün gereksinim duyduğu alanlara göre en iyi şekilde yetiştiren, eğitim bölgesinde tercih edilen, ülke yarınlarına faydalı olacak, sorumluluk bilincine sahip, üretken, yaratıcı, dürüst bireyleri; en etkili öğretim metotlarıyla birleştirmiş, teknoloji destekli ve evrensel merkezli eğitim ile yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Saatler : 08.15 - 17.00
Isınma : Doğalgaz ve Klima
Servis : Okulumuzda servis çalıştırılmamaktadır.
Ulaşım : Okulumuz şehir merkezinde yer aldığı için ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şehir merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzun 2022 yılı için 204 kontenjanı vardır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2022 yılı için Tavan puan: 93,7131 2022 yılı için Taban puan: 55,8975
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :